Kávéhoroszkóp

Kávéhoroszkóp

Te hiszel a horoszkópokban? Csillagjegyek jellemzői alapján kiválasztottuk a hozzájuk leginkább illő Tiziano Bonini kávékülönlegességeket. Jó szórakozást kívánunk!

Kávéhoroszkóp

KOS | Intenso

A Kosok hajlamosak kalandos életet élni, szeretnek a figyelem középpontjában lenni és néha meggondolatlanul cselekedni. Az intenzív, pulzáló személyiséghez tökéletesen passzol az erőteljes, de mégis harmonikus aromájú kávékeverék, mely ízét a gazdag firenzei pörkölésnek és a pörkölő mester ravaszságának köszönheti. 

 

BIKA | O’Vesuvio

A Bikák szilárdak és kitartóak, megvan a jól ismert hírnevük a makacsságukról, ami nem feltétlenül rossz dolog. A dél-olaszországi pörköléssel kezelt felejthetetlen kávé élményének viszont ők sem tudnak ellenállni!

 

IKREK | Seta

Az Ikrek sokoldalúak, gyorsak egyaránt fejben és fizikailag. Tele vannak energiával és életerővel, amit a 100% arabica szemek keverékének lágy és édes aromája, lenyűgöző olaszos krémje és a mandulás ízjegyek tehetnek harmonikussá.

 

RÁK | Ciocolatto

A Rák egy titokzatos csillagjegy, tele ellentmondásokkal. Biztonságot és kényelmet szeretnének, mégis keresik az új kalandot. A bársonyos forró csokoládé, válogatott kakaóbabból, tetején lágy tejhabbal és krémes ízével újszerű választás lehet számukra.