Kávéhoroszkóp második rész

Ha az előző horoszkópok között nem találtad magad, íme a folytatás.

Kávéhoroszkóp második rész

OROSZLÁN | Rum

Az Oroszlánok mindig a középpontban állnak, hangulattal tele, élvezve a sütkérezést a reflektorfényben. Remekül illik hozzájuk a kubai tengerpart hangulata, ahol a choiba illata keveredik a havannai rum édeskés ízjegyeivel.

 

SZŰZ | Vaniglia

A világ számára a Szüzek nyugodt és összeszedett külsőt ábrázolnak, de belül ideges és kontrollálatlan intenzitás folyik, próbálnak rájönni dolgokra, hogy hogy lehetne mindent jobbá tenni, elemeznek és gondolkodnak. Kellemes kikapcsolódást nyújthat számukra a selymesen édes madagaszkári vanília aromája egy mesteri kávé keverékével.

 

MÉRLEG | Pistacchio

A Mérlegek azok, akik mindig mindent helyesen akarnak csinálni, egyensúlyt és harmóniát vinni az életükbe, a környezetükbe és más emberek életébe. Ebből a komfortzónából lendítheti ki őket az ínyencek szicíliai kávéitala, hosszan lecsengő édeskés nedves-száraz utóízével. 

 

SKORPIÓ | Crema Whisky

A Skorpió a szélsőségek és az intenzitás asztrológiai jele. Nagyon mély, élénk emberek, mindig több van bennük, mint ami látszik. Hűvös, közönyös és érzelemmentes külsőt mutatnak a világnak, alatta mégis hatalmas, rendkívüli erő lakozik, erős szenvedéllyel és akarattal, állandó hajtással. A whisky egyesülése a kávékrémmel, a karamellás jegyek valamint az eredeti ír élmény tökéletes összhangot alkotnak a jegy belső tulajdonságaival.