Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GYIK

GYIK

Termékeink a fogyasztói preferenciák tetején helyezkednek el, mind a kiváló minőség / ár arány, mind pedig a minőségi előírásoknak megfelelően. Mindez bizalmon alapuló kapcsolatot teremt ügyfeleinkkel, akik időről időre továbbra is a CaffeCaps által forgalmazott Tiziano Bonini kávét választanak.
A kávé kiválóságát kétségtelenül az értékes kávébabok adják, amelyek a két ismertebb keverékből származnak: Arabica és Robusta. Az első édes és illatos, míg a második testesebb és erőteljesebb. Az extrakció és a pörkölés különféle lépéseinek végén a szakemberek elvégzik azt, ami a Bonini kávé erőssége a keverés.
Keverékek régi receptek által születnek, melyet a kávé Sommelie-k folyamatosan tovább tökéletesítenek, így biztosítva a maximális ízt és minőséget a fogyasztók számára. A CaffeCaps átlal forgalmazott Tiziano Bonini kávéinak végső célja kétségtelenül az öröm pillanatainak biztosítása egy olyan minőségi kávé révén, amely soha nem okoz csalódást.

 

Miért válassza a CaffeCaps kávékapszuláit:

  • Minden kapszula változatunkat teszteltük, hogy biztosítsuk az Ön kávéfőzőjével való kompatibilitását, és ügyeljünk arra, hogy a legújabb technológiákkal naprakészek maradjunk. Kompatibilis kapszulánk friss kávét és a legjobb ízű italokat kínálják. A weboldalunkon számos leírás található az egyes rendszerekhez elérhető termékekről, amelyek segítenek kiválasztani a kompatibilis kávét, italt vagy teát.
  • A caffecaps.com elhozza Önnek az olasz Dolce Vita-t, a Tiziano Bonini kompatibilis kávékapszulákba zárva. Célunk, hogy a lehető legkedvezőbb árakon kínáljuk a kapszulázott kávékat, ízesített kávékat, forró italokat, gyógyteákat és tea termékek széles választékát. Honlapunkon kiterjedt termékcsalád eredeti és kompatibilis kapszulákat tartalmaz számos rendszerhez, beleértve a Nespresso *, a Dolce Gusto *, a Lavazza A Modo Mio *, az Illy Iperespresso, a Tchibo-Cafissimo, a Lavazza Espresso Point (megrendelésre) *, a Lavazza Blue (megrendelésre) *, a Bialetti (megrendelésre) * az ESE 44 mm-es kávépárnákat (megrendelésre) a Martello (Aldi gép megrendelésre)*, a Senseo kávépárna.
  • A CaffeCaps napról napra kapja az elismeréseket ügyfeleitől, akik már felfedezték termékeinket és üzleteinket.
  • A caffecaps.com a firenzei Tiziano Bonin saját termékeit forgalmazza mindazoknak, akik egyszerre jó minőségű és jó áron szeretnének egy igazi jó kávét kóstolni.
  • Termékeink megtalálhatók a CaffeCaps üzletekben, amely kapszulás kávéra, teára, forró italra, és kávépárnára specializálódott…
  • Mindössze annyit kell tennie, hogy lazítson, élvezze és kényeztesse magát az általunk forgalmazott, Tiziano Bonini magas minőségű kávéival.

Keresés