Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Márkák és termékek

Caffè Bonini – A márka

A Caffè Bonini egy kis családi kézben lévő toszkán kávépörkölőként indult, amely a kávét művészetté tette. Termékeink az olasz és külföldi fogyasztók kedvencei közé tartoznak, nem csak az ár-érték arány, hanem a legmagasabb minőségi színvonal miatt is. Az évek során bizalmon alapuló kapcsolatokat sikerült kialakítanunk ügyfeleinkkel, hogy nap mint nap továbbra is a Caffè Bonini-t választják örömeik pillanataira.

 

Miért érdemes Boninit választani?

Megbízhatóságunk vásárlóink ​​hűségén és több mint 400 szupermarketben való jelenlétünkön múlik. Cégünk megbízhatósága és szolgáltatásaink az egyik legjobb kompatibilis kapszulákat értékesítő céggé tesz minket a kávépiacon. A Caffè Bonini minőségi kompromisszumok nélkül versenyképes árakat kínál mind a termékért, mind a szállításért. Folyékonyság és megbízhatóság a szállításban és szállításban, Olaszországban és világszerte. Elsődleges feladatunk az ügyfél elégedettsége, és biztos lehet benne, hogy minden segítséget megkap, amire szüksége lehet a cégünkkel való együttműködés során.

 

Új, lezárt, komposztálható kapszulák

 

A körfolyamat teljes, a talajtól a talajig! Az év újdonsága az új Nespresso® kompatibilis kapszula, amely teljesen zárt és biológiailag lebomlik. Végső megrendelőink nagyon kérték, hogy a speciális komposztálható polimernek köszönhetően a szerves hulladékok közé kerüljenek, és általában 3 hónapon belül lebomlanak.
A csomagolás mérete megegyezik a többi Nespresso kompatibilis kapszula méretével, és a lezárt gátnak köszönhetően kávénk aromája változatlan marad.
3 keveréket fejlesztettünk ki: az Espresso Bio 100%-ban bio arabica közepes pörkölés, Cremoso erős aromájával és Prezioso, 100%-ban válogatott arabica bab.

A KEVERÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA

 

Kávénk minőségét gondosan válogatott kávébabjainknak köszönhetjük, az arabica és a robusta egyaránt. Az első édes és illatos, a második erősebb és elengedhetetlen az igazi olasz eszpresszó jellegzetes habjához.
A pörkölés után kávészakértőink elvégzik kávénk előállításának legfontosabb és legművészibb lépését: a turmixolást.

ONLINE RENDELÉS


UNICAPS

A KÁVÉ A SZENVEDÉLYÜNK

A víz után a tea és a kávé a leggyakrabban fogyasztott italok világszerte. A kávé a világ különböző országaiban, társadalmaiban, kultúráiban és vallásaiban élő emberek mindennapi kísérője. Az aromás tea iránti évezredes vonzalom ma modernebb, mint valaha. Az UniCaps német márkájú kapszulákkal, kiváló kávéélményt kínálunk ügyfeleinknek – folyamatosan kiváló minőségben és másodpercek alatt, egyszerűen a kapszulagép gombjának megnyomásával.

„Az öröm – ez az, amit mindenben keresünk.”
– Seneca –


 

KAPSZULÁT HASZNÁLUNK.
Kapszuláink, kapszulagépünk és néhány másodperc – ez minden, amire ügyfeleinknek szüksége van egy korabeli teaszertartáshoz vagy kávészünethez.
A modern életstílushoz a kiváló minőségű organikus élvezetet a fenntarthatóság és a környezetbarátság magas színvonalával ötvözzük. Ezért használunk klímasemleges minősítésű
és iparilag komposztálható alumínium nélküli kapszulát.

 

 


 

BIO KÁVÉT HASZNÁLUNK.
Hiszünk abban, hogy a fenntartható kávétermesztésnek csak előnyei vannak: a környezet, az éghajlat, a termőterületen élők és az értékesítési területünk végfelhasználói számára.
Kapszuláink ezért kizárólag bio minőségű kávét, teát, gyógynövényeket és gyümölcsöket tartalmaznak, és kizárólag természetes aromájúak.


ONLINE RENDELÉS

 

GIMOKA

ONLINE RENDELÉS

  • Gimoka

GOURMESSO

Mi az a gourmesso?

A Nespresso kapszulák alternatívájának megteremtése érdekében dobták piacra a Gourmessót. A kínálat kezdetben ötféle eszpresszóból állt, melyekhez 2aztán kétféle lungo-t is adtak.

Ma már a Gourmesso több mint 25 különböző fajtát árul. A Legnagyobb Fairtrade termékkínálattal a Gourmesso a legmagasabb minőségű kávé élvezetét kínálja méltányos áron.


Nemcsak a Nespresso-kompatibilis kávékapszulák online piacvezetői, hanem a kávékapszulák piacának legnagyobb fair trade kínálatával, valamint a biokávék választékával is rendelkeznek. A Gourmesso fajták kávébabját kizárólag Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkező gazdaságokból szerzik be. Ezeket tisztességes körülmények között takarítják be, öblítik, pörkölik és értékesítik.

ONLINE RENDELÉS

  • Gourmesso

KAPSZULA TÍPUSOK:

 

Nespresso ®


Nescafe ®  Dolce Gusto ®


Lavazza ®  A Modo Mio ®


Caffitaly ®


Papír párna - ESE 44mm


Lavazza ® Espresso Point ®


Illy ®  One ®


Illy ®  Iperespresso ®


Martello Café ®


Lavazza ®  Blue ®

Keresés