Vásárlási Feltételek

Vásárlási Feltételek

 

Rendelés interneten keresztül

A megrendelések leadása internetes áruházunkba elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.caffecaps.com webcímen, az oldalunkon való regisztrációt követően. 

Rendelés telefonon keresztül

Kollégáink rendelkezésedre állnak, hétfőtől-péntekig 9.30 – 18.00 óráig és szombaton 10.00-17.00 óráig és tanácsot adnak a kávék kiválasztása során, biztosítják a gyors és egyszerű rendelést és a kényelmes kiszállítást az igényeidhez igazítva. Hívd a +36-30-739-85-42 telefonszámot és rendeld meg a www.caffecaps.com weboldalon kinézett kávédat!

Rendelés e-mail-ban

Kollégáink rendelkezésedre állnak, hétfőtől-péntekig 9.30 – 18.00 óráig és szombaton 10.00-17.00 óráig és tanácsot adnak a kávék kiválasztása során, biztosítják a gyors és egyszerű rendelést e-mail-ban és a kényelmes kiszállítást az igényeidhez igazítva. Írj Nekünk a ciao@caffecaps.com címre és rendeld meg a www.caffecaps.com weboldalon kedvenc kávédat!

 

(Postai levélben beérkező megrendeléseket nem tudjuk elfogadni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy utánvétel esetén postafiók szállítási címre nincs lehetőségünk csomagot küldeni.)

A www.caffecaps.com webáruházban vásárlás előtt regisztrációra van szükség, mely során az általános személyes adatok, szállítási- és számlázási adatok megadására kerül sor. A regisztráció és az adatok megadása önkéntes és ingyenes. A Vevő/Felhasználó a www.caffecaps.com webáruházban történő megrendelésével, a regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével egyidejűleg elfogadja és tudomásul veszi jelen szabályzatban és az összes menüpontban foglalt valamennyi feltételt, valamint az Általános Szerződési Feltételt (továbbiakban: ÁSZF), mely a Jogi- és Adatvédelmi Nyilatkozat menüpontban olvasható részletesen.

Továbbá tájékoztatjuk kedves régi Vásárlóinkat, hogy a bolti kedvezmény, pontgyűjtés kizárólag üzletben történő vásárláskór vehető igénybe. Webshopon keresztül leadott rendeléseknél ez nem vehető igénybe. 

A megrendelés leadása nem minősül szerződésnek. A megrendelés postára történő feladásáig módosítható, ill. lemondható telefonon +36 30 739 8542 számon vagy elektronikus úton az ciao@caffecaps.com e-mail címünkön.

A Felek közötti szerződés az áru megvásárlásakor jön létre.

A Vevő által leadott megrendelés kizárólag abban az esetben lép érvénybe, ha azt az ciao@caffecaps.com címről elektronikus levélben a Vevő által megadott e-mail címen visszaigazolja. Szállítási, raktárkészleti és minden egyéb problémát az Eladó köteles jelezni a Megrendelő felé, még a szállítást megelőzően az Eladó fenntartja a jogot a módosítás értesítésére.

A nem valós, vagy nem működő e-mail cím, valamint valótlan adatok megadása esetén nem vállaljuk a felelősséget sem a szállítási késedelmekért vagy meghiúsulásért, sem pedig az ebből adódó semminemű károkért a Megrendelő felé. Kérem, minden esetben ellenőrizze elektronikus postaládájának telítettségét, működését, valamint ellenőrizze a SPAM fiókját is, ha a beérkező levelek között nem találja a visszaigazoló levelünket. A visszaigazoló leveleket a megrendelések beérkezésének sorrendjében igazoljuk vissza. Ha 24 órán belül nem kapja meg kérem, jelezze.

 

A raktáron nem lévő termékekre előrendeléseket nem áll módunkban felvenni, termékeket nem tudunk félretenni, illetve összevárni az egyidejű szállításhoz.

Ha a Megrendelő nem biztosítja a megrendelt termék átvételét, nem jelzi nekünk átvételi problémáját és a csomagot vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. A csomag újraküldése csak abban az esetben lehetséges, ha a Megrendelő előre kifizeti a megrendelés teljes összegét, valamint a ki- és visszaszállítás költségét megtéríti nekünk (amennyiben utánvétellel történt a vásárlás). Amennyiben a CaffeCaps Hungary Kft. úgy dönt, hogy nem küldi ki a megrendelést, arról írásban értesítést küldünk a megadott e-mail címre, Az át nem vett csomag szállítási költségeit és minden károkozást a Megrendelőre terhelünk, melyet jogi úton érvényesítünk.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben, melyről a Megrendelőt minden esetben tájékoztatjuk elektronikus úton vagy telefonon. A termék vételárának előre történő kifizetése esetén a teljes összeget visszautaljuk a Megrendelő részére.