google-site-verification: googlec43df22e6a055bc7.html
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Nem érjük be 100%-nál kevesebbel.

A CaffeCaps Bonini & Unicaps termékekkel kiváló minőségű kávékapszulákat kínálunk iparilag komposztálható kapszulákban Nespresso®³ gépéhez. Alumínium nélkül, hagyományos műanyag nélkül és CO₂-semlegesen.

Elkötelezettségünk középpontjában az a vágy, hogy a modern ízeket fenntartható, felelősségteljes cselekvéssel ötvözzük. Szeretnénk a lehető legtöbb embert meggyőzni szerte a világon, hogy jó minőségű, környezetbarát biotermékeket válasszanak vállalatunk egészségének, boldogságának és jólétének javítására tett erőfeszítéseinek részeként. Ezért minden erőfeszítésünket és erőforrásunkat arra fordítjuk, hogy olyan termékeket vigyünk piacra, amelyek folyamatosan fejlődnek, amelyek kevésbé károsak a környezetre és nagyobb társadalmi hatást fejtenek ki.

Minden, amit a CaffeCaps-en keresztül teszünk, célja, hogy minden nap jobbá tegye az életet. Termékeink íze áll koncepciónk középpontjában, amely kiterjed mind a forrás felé, a dél-amerikai, afrikai és ázsiai tea- és kávétermesztőkig, hogy olyan termékeket biztosítsunk, amelyeket környezetbarát módon kezelhet a használat után. 

A modern ízek modern rajongói vagyunk.Törődünk az egészséges táplálkozással. Mi is nagy rajongói vagyunk az ízeknek, a természetnek és a kényelemnek. Tehát ez minden termékünkben megtalálható. Kiváló kávék hagyományos és bio kivitelben. komposztálható kapszulákban, szénsemleges előállítással, csomagolással és szállítással.

Keresés